Fjern URL Referrer Service

Når du linker til et andet websted, og en bruger klikker på det link, kan administratoren af ​​den anden side i deres Analytics-statistikker se, hvor brugeren kom fra, eller henvisningswebstedet/domænet. Der kan være tilfælde, hvor du ikke ønsker, at den anden hjemmeside skal vide, hvor trafikken kommer fra.

Hvorfor skjule henvisningswebsted

Vi vil ikke gå ind i detaljerne om årsager til at søge at skjule henvisningswebstedet. Da vi oprettede denne service, var vores begrundelse for at beskytte vores affiliate-genererende sider over for vores partnere og konkurrence. Det kan tage tid at finde nicher, der kan producere kundeemner inden for affiliate marketing, og sådanne oplysninger skal beskyttes for at undgå, at andre replikerer det for hurtigt og konkurrerer med dig. Derfor var fjernelse af henvisningswebstedet en af ​​de implementerede løsninger.

Tjenesten præsenteret nedenfor er hurtig og gratis at bruge!

Sådan bruges

Det er nemt at gøre brug af skjul henvisningstjenesten ved at følge nedenstående trin:

  1. kopiér følgende link: “http://iwebz365.dk/hide/?http://www.mywebsite.com
  2. rediger “http://www.mywebsite.com“-delen med linket til det websted, du linker til, og du ikke ønsker at blive vist som referer (det kan enten være en domænehjemmeside eller et dybt link/tilknyttet link; sørg for også at inkludere http eller https)
  3. indsæt det nyligt formaterede link i et blogindlæg på dit websted eller andre websteder, og hver gang nogen klikker på det link, vil han/hun blive omdirigeret til det ønskede link uden at overføre de henvisende webstedsoplysninger